Tryk for at ringe 20 33 64 33

Salg og køb af maling

Står du og skal bruge råd og vejledning om maling?

Når det kommer til salg og køb af maling, kan vi hjælpe dig til at få det resultat du ønsker. Vi ved, at det ofte kan være svært at finde den helt rette maling, i den store jungle af produkter.

Selvom det kun er selve malingen du betaler for, kan du nyde godt af vores ekspertise på området og få råd og vejledning i valg af materialer. Det hjælper til, at du får en maling, der er med til at sikre din bygning på rette måde og til at du får den farve du ønsker. Det kan ofte være svær, at se fra kataloget.

Vi har den bedste maling på markedet til de rigtige priser og med vores specialviden kan vi hjælpe dig til dit ønskede resultat.

 

Kontakt os for at høre mere om vores mailing

Hos os får du fordelagtige priser, samtidig med at du får råd og vejledning, der sikrer dig det bedste resultat.

Vi kan også tilbyde, at udføre arbejdet for dig. Vores medlemskab af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres Garantiordning gør, at du altid er sikret det ønskede resultat.Vi kan med stolthed sige, at vi næsten aldrig har haft behov for at tage brug af denne garantiordning og dermed får du det ønskede resultat og arbejdet udført, ordentligt fra starten.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Østjylland og Århus, men uanset hvor du kommer fra, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte.

 

Kontakt os på telefonnr. 20 33 64 33 eller skriv til os, her.

Hos os får du:

• Veludført håndværk

• En pris der holder

• Vi holder vores aftaler

• Altid svar på spørgsmål

Vi glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen
Jess Kjær